14:00

BK Forward

Referat

Referat: IK Gauthiod - BK Forward

Forward förlorar med uddamålet och 2 – 1 till hemmalaget Gauthiod, som just nu är inne i en riktigt bra period.

Alexander Florén

Surt att behöva förlora matchen, som jag tycker vi borde vunnit, eller i varje fall poäng. Ett fysiskt tungt lag att möta – det visste vi, och kanske vi inte kunde bygga upp vårt spel så som vi brukar.

Eliyo ger oss ledningen i första och en omställning, som han kan sätta med vänstern vid första stolpen. Tycker vi öppnar andra bra, så deras 1 – 1 kommer lite plötsligt och en hörna som Berg nickar in. Sedan en period med öppet spel och chanser åt båda håll, innan Jocke Berg gör sitt andra, då han håller sig framme på en retur efter skott.
Vi har chanser även efter deras må, och en Bilalnick var nära, samtidigt som vi får några andrabollar efter fasta, men får inte igenom dessa.

Vi hade en nykomponerad backlinje idag (Arrby avstängd och Björkman skadad), och det fungerade bra och ska ha beröm. Blir mycket duellspel mot ett lag som Gauthiod.

Nu väntar tre raka hemmamatcher på trängen, och först ut mot Stenungssund på söndag.

Startade
Andreas Carlström, Jesper Nilsson, Wilgot Rydborg, Emil Rolland, Christopher Alp, Johan Chamoun, Marcus Kanto, Axel Wetteus, Svante Svedin, Eliyo Turkan, Linus Jansson

Ersättare
Sigge Jacobsson, Sadam Mohamud, Bilal Fousseni (77 Linus), Ludvig Karlsson (84 Johan Chamoun), Henrik Asp (87 Axel); Idiris Mohammed (87 Alp), Henrik Cullberg (87 Jesper)